2-3 personen. Inclusief 1x saus
3-4 personen. Inclusief 2x saus
4-5 personen. Inclusief 2x saus
2-3 personen
3-4 personen. Inclusief saus
4-5 personen. Inclusief saus
”Voor elk speciaal moment of gewoon zomaar”
Zalmsalade mini
3-4 personen
Luxe zalmsalade/ hapjesschotel
Klein: 3-4 personen
Groot: 6-8 personen
Luxe visgoumet
Totaal gewicht 550 gr
Verse zalmfilet
Verse kabeljauwfilet
Verse zalmfilet
Verse kabeljauwfilet
Verse tonijnfilet
Verse sliptong
Verse tonijnfilet
Verse sliptong
Verse scholfilet
Verse schol
Verse scholfilet
Verse schol
Verse heilbotfilet
Verse forel
Verse heilbotfilet
Verse forel
Verse oesters
Verse oesters
Huisgemaakte zalmsalade
Huisgemaakte zalmsalade
Huisgemaakte zalmsalade
Huisgemaakte zalmsalade
Huisgemaakte salade met Hollandse garnalen
Trio van onze huisgemaakte salades
Huisgemaakte salade met Hollandse garnalen
Trio van onze huisgemaakte salades
Verse zalm wrap. Rijkelijk gevuld!
Verse huisgemaakte zalmslaatje.
Verse zalm wrap. Rijkelijk gevuld!
Verse huisgemaakte zalmslaatje.
Verse warm gerookte zalm
Met de hand gefileerde makreel
Verse warm gerookte zalm
Met de hand gefileerde makreel
Verse warm gerookte zalmbuikjes.
Verse gerookte paling.
Verse warm gerookte zalmbuikjes.
Verse gerookte paling.
Verse warm gerookte zalm.
Verse warm gerookte zalm met peper
Verse warm gerookte zalm.
Verse warm gerookte zalm met peper
Vers gestoomde makreel
Vers gerookte makreel met peper
Vers gestoomde makreel
Vers gerookte makreel met peper
Verse Hollandse garnalen, gepeld in Nederland!
Verse Hollandse garnalen, gepeld in Nederland!
Wilde zeebaarsfilet met bladspinazie, toefje Hollandaisesaus en mediterraanse aardappelgratin
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Bladspinazie met zalmfilet in French garden marinade, toefje Hollandaisesaus en aardappelgratin
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Wilde zeebaarsfilet met bladspinazie, toefje Hollandaisesaus en mediterraanse aardappelgratin
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Bladspinazie met zalmfilet in French garden marinade, toefje Hollandaisesaus en aardappelgratin
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Laagje groente, zalm in honing/mosterd marinade, aardappelgratin en geraspte kaas
– 30 minuten op 180 graden in de oven –
Zalm, gemarineerd in een tapenade van noten/olijven/ parmezaanse kaas met vers gekookte tagliatelle en pesto
– 18-20 minuten op 180 graden in de oven –
Laagje groente, zalm in honing/mosterd marinade, aardappelgratin en geraspte kaas
– 30 minuten op 180 graden in de oven –
Zalm, gemarineerd in een tapenade van noten/olijven/ parmezaanse kaas met vers gekookte tagliatelle en pesto
– 18-20 minuten op 180 graden in de oven –
Laagje groente, kabeljauw in French garden marinade, aardappelgratin en geraspte kaas.
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Met vers gekookte bami en stukjes kibbeling in een heerlijke ketjapsaus
Laagje groente, kabeljauw in French garden marinade, aardappelgratin en geraspte kaas.
– 25 minuten op 180 graden in de oven –
Met vers gekookte bami en stukjes kibbeling in een heerlijke ketjapsaus
Gevuld met de lekkerste vis! O.a
– kabeljauwfilet
– zalmfilet
– rauwe wokgarnalen (black tiger)
– tonijn
Naturel of gemarineerd
Gevuld met de lekkerste vis! O.a
– kabeljauwfilet
– zalmfilet
– rauwe wokgarnalen (black tiger)
– tonijn
Naturel of gemarineerd
Opgelet: de samenstelling van onze producten kan te allen tijde wijzigen.
Neem snel contact op via WhatsApp of ons contactformulier voor vragen en/of bestellingen.
© 2024 Meester Vis